Facebook Virüsü Hızla Yayılıyor..!

Facebook Virüsü Hızla Yayılıyor..!

24 Ocak itibariyle sohbetimde gördüğüm apps.facebook.com/…. diye başlayan linkler gelmekte. O günden beri virüs olduğunun farkındaydım ve tıklamadım fakat emin olmadan da bu yazıyı yazmak istemedim. Artık virüs olduğundan tamamen eminim ve bunu sizinle paylaşmak istedim ki daha fazla kişi bu virüse bulaşmasın..

“hahaha foto” yazıp arkasından link gönderiyor sakın o linke tıklamayın.. Bazıları gerçek foto gönderebilir bunun foto mu yoksa virüs mü olduğunu anlamak için bakacağınız tek yer linktir. Aman haa sakın tıklamayın! Linkin başında “photo” yazıyorsa o foto linkidir yalnız “app” ile başlayan bir link geldi ise bu kesinlikle Facebook Virüsüdür ve asla tıklamamanız gerekmektedir.. Eğer tıklarsanız sadece face sohbetinden birilerine mesaj gönderiyor olmaz bütün bilgilerinizi çalar ve bilgisayarınızda da bazı sorunlar çıkartabilir..

Nasıl Kurtulabiliriz ?

Güzel bir soru :) bunun üzerinde çalışıyorum ve Facebook’a bulaşan virüse karşı bir Anti-Virüs yazmaya çalışıyorum. Eğer yazamazsam zaten birileri mutlaka yazar ve ben de yazsam bir başkasıda yazsa bugün gece veya yarın kesinlikle paylaşacağım..

 

Serhatatik.com’dan aLıntıdır.. tşkLer Serhat Atik

eFeX09 hakkında

Hacking,Hack,Msn,Donanım,Pc,Hardware,Yazılım, Tüm yazıları eFeX09 'a göre sırala

Yorum yapın

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Değiştir )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Değiştir )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.